دکتر نوشین یمانی / سردرد / نقش کوآنزیم Q10 در بهبود میگرن

نقش کوآنزیم Q10 در بهبود میگرن

کو آنزیم q10  یک ترکیب شبه ویتامین است که در برخی اندام های بدن همچون قلب ، کبد ، کلیه و لوزآلمعده وجود دارد. کوآنزیم Q10  را به عنوان یکی از مواد کلیدی در عملکرد سلول می دانند. این آنزیم در سلول های بدن نیز یافت می شود و می تواند آسیب سلول ها را کاهش دهد. در واقع  کوانزیم Q10  در هر سلول بدن به تامین انرژی کمک می کند.

تحقیقاتی که اخیرا صورت گرفته است تاثیر این شبه آنزیم بر درمان میگرن را اثبات کرده است. در این مقاله مطالب بیشتری درباره تاثیر این ماده در بهبود سردرد و میگرن بخوانید. درباره سردرد هورمونی بخوانید.

نقش کوآنزیم کیوتن در کاهش سردرد

نتایج چندین مطالعه نشان داده است این ماده تاثیر مثبتی در درمان سردرد و میگرن دارد. در حال حاضر این ماده به عنوان بک مکمل دارویی شناخته می شود که در پیشگیری از میگرن استفاده می شود. پیش از شروع سردرد های میگرنی مصرف این ماده می تواند مانع بروز آن شود. یکی از مزایای این شبه آنزیم عوارض کمتر آن نسبت به سایر کنترل کننده های سردرد است. اما نمی توان عوارض آن را نادیده گرفت .

مقدار دوز مصرفی از این ماده مقدار 100 میلی گرم و سه نوبت در روز است . اما برای مشاهده نتایج باید صبور باشید. چندین هفته طول می کشد تا تفاوت مصرف این ماده را مشاهده نمایید. پزشکان توصیه می کنند در صورت مشاهده هر گونه علائم غیر معمول یا عوارضی همچون تهوع ، استفراغ و زردی به پزشک خود اطلاع دهید.

مواد غذایی شامل کوآنزیم

همانطور که ابتدای مطلب گفته شد این آنزیم در برخی اندام های بدن مقدار بیشتری یافت می شود. اما علاوه بر آن برخی مواد غذایی و خوراکی نیز حاوی این ماده مغذی هستند. تعدادی از این مواد را در قسمت زیر مشاهده نمایید. درباره سردرد بعد از ترک کافئین بخوانید.

  • گوشت و غذا های دریایی همچون : ماهی ، شاه ماهی ، گوشت گاو و جوجه
  • روغن های سویا و کانولا
  • سبزیجات : کلم بروکلی ، گل کلم ، نارنگی ، توت فرنگی
  • تخم مرغ آب پز

عوارض مصرف کوآنزیم کیوتن

مصرف قرص های حاوی کو آنزیم برای پیشگیری از میگرن ممکن است عوارض جانبی به همراه داشته باشد . این عوارض در همه افراد یکسان نیست اما با این وجود در صورت مشاهده هر یک از این علائم با پزشک خود تماس بگیرید . البته فراموش نکنید که برای مصرف مکمل های خوراکی همچون کوآنزیم Q10 ابتدا لازم است با پزشک خود مشورت نمایید و از مصرف خود سرانه چنین موادی خودداری نمایید. برخی از این عوارض شامل :

  • ناراحتی معده همچون : سوزش معده ، تهوع و استفراغ ، از دست دادن اشتها گاها اسهال
  • بی خوابی ، سردرد و سرگیجه ، خستگی ، کج خلقی و حساسیت به نور
  • و برخی علائم پوستی همچون خارش و جوش دارو های موثر در درمان سردرد را در این مقاله بخوانید.

 در انتها می توانید سوالات خود را در باره انواع روش های درمان سردرد و کنترل میگرن از دکتر نوشین یمانی متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ سردرد در بخش نظرات سایت بپرسید.

مقالات مرتبط
سردرد در دوران بارداری

سردرد در دوران بارداری

سردرد در دوران بارداری را بسیاری از زنان تجربه می کنند. علائم آن می توانند ناراحت کننده باشند، اما راه های مختلفی برای کنترل سردرد وجود دارد. هیدراته ماندن، مدیریت سطح استرس، خواب کافی و دوش آب گرم می تواند به تسکین سردرد کمک کند. از سوی دیگر، پوشیدن لباس های گشاد،...

اکسیپیتال نورالژی

اکسیپیتال نورالژی

اکسیپیتال نورالژی بیماری است که در آن اعصاب موجود در پشت سر آسیب می‌ببیند. این عصب ها مانند اعصاب ستون فقرات محافظت شده نیستند و به اعصاب پس سری مشهورند. هنگامی که این اعصاب بر اثر عوامل مختلف آسیب ببیند، فرد در ناحیه پشت سر احساس درد می‌کند و به این حالت اکسیپیتال...

زالو درمانی برای سردرد

زالو درمانی برای سردرد

زالو درمانی برای سردرد قرن هاست برای درمان انواع سردردها استفاده می‌شود. سردرد می‌تواند فوق العاده عذاب آور باشد و باعث شود ما نتوانیم بر روی کارهایمان تمرکز کنیم و از فعالیت های روزانه خود لذت ببریم. خوشبختانه، انواع مختلفی از درمان ها برای کمک به تسکین سردرد ما وجود...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 15 =

تماس سریع